Rodgers baalt flink van terugslag pechvogel Sturridge

21 november 2014, 12:17

Het nieuws dat Daniel Sturridge nog lang zal moeten toekijken bij Liverpool is hard aangekomen bij manager Brendan Rodgers. De aanvaller is van grote waarde voor The Reds, maar is nu al maandenlang absent door zijn blessureleed. Woensdag liep de 25-jarige international van Engeland tegen een nieuwe dijbeenblessure aan.

"Het is zwaar teleurstellend om een speler van zijn kaliber te verliezen", zegt Rodgers op de officiële clubwebsite over de geblesseerde Sturridge. "Het gebeurde vrij onschuldig tijdens een training. Het leek niet serieus te zijn en de uitkomsten van de scan waren daarom des te teleurstellend", bromt de manager van Liverpool. "Ik denk dat dit zijn negende blessure is op deze plek, het lijkt zodoende wel een probleem te worden."

Rodgers hoopt dat er andere spelers zullen opstaan bij de afwezigheid van Sturridge. "We moeten ons richten op de spelers die we tot onze beschikking hebben. Het is heel simpel: we moeten er het beste van maken", stelt de Noord-Ier, die komende zondag met zijn ploeg op bezoek gaat bij Crystal Palace.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen