Koeman rekent op Tadic en hoopt op Schneiderlin

21 november 2014, 23:20

Normaal gesproken voetbalt hij liever in het weekend, maar het komt trainer Ronald Koeman voor deze ene keer niet slecht uit dat hij pas op maandag in actie hoeft te komen met Southampton. Vanwege die paar dagen extra rust kan Morgan Schneiderlin mogelijk in actie komen tegen Aston Villa.

Schneiderlin raakte vorige week geblesseerd terwijl op hij pad was met de nationale ploeg van Frankrijk. Hij keerde met een liesblessure terug bij de club en gevreesd werd voor een lange afwezigheid, maar de klachten blijken mee te vallen. "Hij heeft vrijdag niet getraind, dus het is nog even afwachten of hij maandag kan spelen", aldus Koeman. "Maar we hebben dus nog een paar dagen de tijd voordat we daarover een beslissing moeten nemen. Als we op zaterdag hadden moeten spelen, hadden hij en Steven Davis het niet gehaald."

Wie zeker wel kan spelen tegen Aston Villa, is Dusan Tadic. De oud-speler van FC Twente en FC Groningen kampte ook met een lichte blessure, maar kon vrijdag alweer volledig met de groep trainen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen