Jong FC Twente stunt: "Dit is een knappe prestatie"

21 november 2014, 23:30

De beloften van FC Twente zorgden vrijdag voor een verrassing in de Jupiler League. De jonge Tukkers wonnen in Noord-Brabant van FC Eindhoven, de nummer drie van de ranglijst. Door een laat doelpunt van Dario Tanda werd het 0-1 voor de ploeg van trainer Jan Zoutman.

"FC Eindhoven heeft zes thuiswedstrijden op rij gewonnen en presteren dus goed thuis", zegt Zoutman op de clubsite. "De overwinning bij de nummer drie van de Jupiler League is een knappe prestatie."

De overwinning is vooral opvallend omdat Twente in de slotfase, toen de stand nog 0-0 was, met tien man kwam te staan. Alvin Daniels trapte na een moest inrukken. "Een domme rode kaart. Alvin werd hard geraakt door zijn tegenstander en hij reageerde daarop", zegt Zoutman. Vlak na die rode kaart kwam Jong FC Twente op 0-1 en die voorsprong gaf het niet meer uit handen. "De ontlading was groot. Het is een compliment naar de ploeg toe. Ze hebben enorme vechtlust getoond. We kunnen best trots zijn op deze overwinning", vindt de coach.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen