Achilles '29 voor eigen publiek langs Helmond Sport

23 november 2014, 01:24

In de onderste regionen van de Jupiler League heeft Achilles '29 een belangrijke driepunter gescoord tegen concurrent Helmond Sport. Op het eigen Sportpark De Heikant in Groesbeek won de equipe van coach François Gesthuizen zaterdag met 3-2.

Thijs Hendriks was met twee doelpunten de grote man bij Achilles '29. De 29-jarige aanvaller opende na een kwartier de score en tekende in de 68ste minuut voor de bevrijdende 3-1. Steven Edwards had Achilles '29 op slag van rust al op 2-1 gezet, ruim een kwartier na de gelijkmaker van Koen Weuts. Jack Tuyp bracht Helmond Sport vier minuten voor tijd terug in de wedstrijd, maar de aansluitingstreffer kwam te laat voor de bezoekers om nog een punt uit het vuur te slepen.

Door de winst passeert Achilles '29 Helmond Sport op de ranglijst. De Gelderlanders hebben na veertien speeldagen elf punten, één meer dan de Brabanders.