Dominant Willem II moet punten delen met Excelsior

22 november 2014, 22:59   Bijgewerkt: 23 november 2014, 09:51

De krachtmeting tussen promovendi Willem II en Excelsior is geëindigd in een 1-1 gelijkspel. Het publiek in Tilburg zag een overheersend Willem II, dat echter lastig tot scoren kwam. Nadat Tom van Weert namens Excelsior de openingstreffer binnenkopte, was het Samuel Armenteros die voor de gelijke eindstand zorgde.

Willem II-coach Jurgen Streppel gaf eerder deze week een voorproefje van de wedstrijdinstelling van zijn ploeg. "Wij spelen thuis, dus we gaan vol voor de winst", klonkt het uit de mond van de strijdvaardige Streppel. Het feit dat de Tricolores dit seizoen iedere thuiswedstrijd wisten te scoren, zorgde ervoor dat Willem II vooraf als favoriet werd bestempeld.

Pas na de pauze mocht het publiek voor het eerst juichen. Tegen de verhouding in bracht Tom van Weert zijn ploeg op 0-1, door een voorzet van Daan Bovenberg fraai tegen de touwen te koppen. Lang konden de Rotterdammers niet genieten van de voorsprong. Nog geen drie minuten later mocht Samuel Armenteros aanzetten voor een strafschop, na een handsbal van verdediger Sander Fischer. Armenteros faalde niet vanaf elf meter en zette de 1-1 eindstand op het scorebord.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen