Rutten: "Drie punten op dit moment belangrijkste"

22 november 2014, 23:42

Feyenoord wist zaterdag, toen de tegenstander ook nog eens met tien man stond, pas in de slotfase afstand te nemen van FC Dordrecht (2-0). Coach Fred Rutten is echter niet minder blij met de drie punten, zo viel na afloop te constateren in de persruimte van De Kuip.

"De drie punten zijn op dit moment het belangrijkste", zei Rutten tegen Feyenoord.nl. De oefenmeester heeft zich naar eigen zeggen nooit echt zorgen gemaakt, ook al stond het lang 0-0. "We begonnen de wedstrijd met een goede drive. In het eerste half uur heb ik veel goede dingen gezien, terwijl ook de amusementswaarde goed was. We kregen verschillende mogelijkheden voor rust, maar maakten voor het doel de verkeerde keuzes."

In de tweede helft was het spel van Feyenoord minder goed. Rutten: "We hebben wel eens mooiere wedstrijden gespeeld. Toch zijn we ook na rust blijven voetballen. Het wachten was op het breekpunt, dat kwam nu pas na de tachtigste minuut. Het was prettiger geweest als dat breekpunt iets eerder was gekomen, maar het belangrijkste is dat we vandaag gewonnen hebben."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen