Kishna eindelijk weer van waarde: "Had ik even nodig"

23 november 2014, 09:30

Ajax won zaterdagavond met ruime cijfers (4-1) van sc Heerenveen, maar aanvankelijk ging het niet van harte. Na een 0-1 ruststand en een rode kaart in de eerste helft van Luciano Slagveer hielp Ricardo Kishna de regerend landskampioen over het dode punt heen tegen de Friezen. Zodoende liet de aanvaller eindelijk weer eens van zich spreken in Ajax 1.

Kishna maakte indruk tegen Heerenveen, met een doelpunt, een assist en een aantal prachtige acties. "Dit had ik even nodig", sprak hij na afloop van de wedstrijd tegen het ANP. De Ajacied snoerde de criticasters de mond, maar vond de kritiek op zijn prestaties in de afgelopen tijd wel terecht. "Ik speelde niet goed, dus ik mag kritiek krijgen. Maar dit was mijn reactie."

Na zijn doelpunt, de 3-1, trok Kishna zijn shirt uit. Uiteraard kreeg hij hiervoor een gele kaart. Trainer Frank de Boer vond dat maar niets. "Maar ik had het even nodig", reageerde Kishna. "Ik was zo blij door dat doelpunt. Ik vond dat ik mijn shirt wel mocht uittrekken. Het is fijn dat ik belangrijk kon zijn, maar uiteindelijk is het belangrijk dat we als team in het spoor van PSV zijn gebleven", besluit de aanvaller

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen