Bosz: "Wij gaan nog heel veel wedstrijden winnen"

23 november 2014, 11:08

Vitesse leed zaterdagavond een onnodige nederlaag bij AZ. Ondanks een veldoverwicht gingen de Arnhemmers met 1-0 ten onder in Alkmaar. Trainer Peter Bosz wilde dat zijn ploeg zichzelf beloonde en hield de nodige irritaties over aan de verloren wedstrijd.

"Een wedstrijd met twee gezichten", concludeerde Bosz na afloop ten overstaan van Omroep Gelderland. "De eerste helft was niet goed. De tweede helft was erg goed", vindt de trainer, die zag dat zijn spelers veel kansen om zeep hielpen. "Alleen ze gingen er niet in. Een aantal keer door onkunde, want sommige ballen moet je er gewoon inschieten. Maar ook een aantal keer gewoon pech."

Bosz kreeg een vraag over het feit dat er vier keer op rij al niet meer gewonnen werd en reageerde daar enigszins geïrriteerd op. "Ga je een andere vraag stellen als die bal er wel ingaat, hebben we het dan opeens veel beter gedaan? Dat vind ik dus van niet. Natuurlijk kijk je naar het resultaat. Want uiteindelijk gaat het daar om. Maar je moet ook de realiteit niet uit het oog verliezen, vind ik", aldus de Vitesse-coach.

Vitesse haakt nog niet af in de strijd om Europees voetbal, denkt Bosz. "Nu nog niet. Wij gaan nog heel veel wedstrijden winnen. Maak je daar geen zorgen over. Als je slecht speelt, zoals wij tegen Utrecht gedaan hebben, dan maak ik me zorgen, dan word ik kwaad."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen