Brandts: "Zuur dat je zo laat op achterstand komt"

23 november 2014, 11:31

FC Dordrecht mocht zaterdagavond lang hoop koesteren op een prima resultaat in De Kuip. De promovendus hield Feyenoord lang op 0-0, maar moest uiteindelijk met tien man haar meerdere erkennen in de Rotterdammers. De wedstrijd duurde tien minuten te lang voor de Dordtenaren. "Het is zuur dat je zo laat op achterstand komt."

"Ik heb een goed gevoel aan de wedstrijd overgehouden", sprak Dordrecht-coach Ernie Brandts na de late nederlaag in Rotterdam-Zuid tegen RTV Rijnmond. "De rode kaart was natuurlijk doorslaggevend" doelt hij op de rode kaart van Marvin Peersman, die Jens Toornstra van achteren neer gleed. "Je moet je afvragen of het slim was om op die plek een sliding te maken. Feyenoord gooit daarna een extra aanvaller erbij en dan weet je dat het eenrichtingsverkeer wordt."

Brandts was zeer tevreden over het spel van zijn ploeg. De hekkensluiter van de Eredivisie presteerde prima in De Kuip en dat verraste hem niet echt. "We hebben twee weken goed kunnen trainen en Feyenoord goed geanalyseerd. Je moet natuurlijk proberen om een doelpunt te maken, maar soms moet je alles in dienst stellen om de nul te houden. Dat is helaas niet gelukt. We hebben wel goed georganiseerd gespeeld en goed verdedigd."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen