Streppel feliciteerde Dijkhuizen met een punt

23 november 2014, 11:48

Trainer Jurgen Streppel genoot zaterdagavond van het spel van Willem II tegen Excelsior. De Tilburgers speelden verzorgd en aanvallend voetbal, maar tot een overwinning leidde het niet. Excelsior sleepte ondanks een flink overwicht voor de thuisploeg een punt uit het vuur in het Koning Willem II Stadion.

"Als er één ploeg het verdiende om te winnen, dan waren wij dat", sprak Streppel na afloop van de remise voor de camera van FOX Sports. "Als je dan zonder overwinning van het veld af stapt, dan is dat wel zuur. Maar dat is voetbal, de beste wint niet altijd", weet de coach van Willem II. "Ik kan wel tevreden zijn over de manier waarop we gespeeld hebben. Daar heb ik wel van genoten. Er waren aanvallen bij, zo mooi", glimlachte hij.

Na de wedstrijd vond er een discussie plaats met Marinus Dijkhuizen, de trainer van Excelsior. "Ik zei 'gefeliciteerd met een punt' tegen hem. Marinus vond dat niet netjes en en daar had hij gelijk in. Dat heb ik ook tegen hem gezegd. Het was zeker niet de bedoeling om cynisch te zijn", leg Streppel uit.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen