Van Polen: "Begin één van de Mister PEC's te worden"

23 november 2014, 15:54

Bram van Polen opteerde deze week voor een contractverlenging bij PEC Zwolle. De 29-jarige zou na het seizoen op transfervrije basis naar een andere club kunnen verkassen, maar besloot om zijn toekomst aan de bekerwinnaar te verbinden. Hij verlengde tot de zomer van 2017 in het Ijsseldeltastadion, met een optie voor nog een jaar.

"Ik besef dat dit wellicht de uitgelezen mogelijkheid had geweest om nog eens de stap naar het buitenland te zetten", zegt Van Polen in De Telegraaf. "Ik heb er ook wel lang over nagedacht, maar Zwolle is mijn cluppie. Wel had ik voor mezelf al een aantal voorwaarden in mijn hoofd, waarbij ik wist dat als de club daaraan tegemoet zou komen, de kans groot was dat ik hier zou blijven", stelt de captain van PEC Zwolle.

Van Polen is al jaren van grote waarde voor PEC Zwolle en ziet dit terugbetaald worden in zijn nieuwe verbintenis. "Al zit ik nu de rest van mijn leven bij PEC. Maar dat is ook echt met alle liefde. Ik begin één van de Mister PEC's te worden, ja", grinnikt hij.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen