Teleurstellende Derby della Madonnina eindigt onbeslist

23 november 2014, 23:05   Bijgewerkt: 23 november 2014, 23:52

De derby tussen AC Milan en Internazionale heeft zondag geen winnaar opgeleverd. Jérémy Ménez zette het op papier thuisspelende Milan in de 23ste minuut op voorsprong, na een uur voetbal trok Joel Obi de stand weer gelijk: 1-1.

Het doelpunt van Menez was één van de spaarzame hoogtepuntjes in de keiharde stadsderby. De Fransman volleerde met zijn rechter een voorzet van Stephan El Shaarawy tegen de touwen. Het doelpunt kwam uit de lucht vallen, want Milan grossierde vooral in slordige passes, balverlies en vaak onnodige overtredingen.

Internazionale, met trainer Roberto Mancini voor het eerst sinds zijn terugkeer op de bank, kwam zo mogelijk nog slechter voor de dag. Toch kwamen de 'bezoekers' na een uur op gelijke hoogte. Joel Obi profiteerde van defensief geklungel bij Milan schoot van buiten de zestien raak: 1-1.

El Shaarawy (Milan) en Mauro Icardi (Internazionale) raakten in de slotfase nog wel de lat, maar gescoord werd er niet meer in San Siro, waar Nigel de Jong ontbrak vanwege een blessure en Marco van Ginkel trainer Filippo Inzaghi de hele wedstrijd gezelschap hield op de bank van Milan.

Door de remise blijft het gat van AC Milan met Internazionale uit één punt bestaan. I Rossoneri stijgen naar de zevende plek, I Nerazzuri bezetten de negende plek.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen