Van Geel zocht kleedkamer op na incidentje in veld

24 november 2014, 08:57

Met de resultaten van Feyenoord is de afgelopen tijd weinig mis. De Rotterdammers rijgen de zeges aaneen en krijgen bovendien nauwelijks doelpunten tegen. De 2-0 zege op FC Dordrecht betekende alweer de zevende 'clean sheet' voor de club uit Rotterdam-Zuid. Een kanttekening bij de puike prestaties is wel de rol van Colin Kazim-Richards, die niet alleen zeven wedstrijden op rij droog staat, maar ook in het veld aan het ruziën was met teamgenoot Tonny Vilhena.

In de slotfase van de wedstrijd speelde Kazim-Richards de bal niet af en daar was Vilhena niet van gediend. De middenvelder betichtte de spits met gebaren van egoïsme, het deed denken aan het conflict tussen Klaas-Jan Huntelaar en Robin van Persie bij Oranje. Trainer Fred Rutten bagatelliseerde het voorval, maar technisch directeur Martin van Geel vond het nodig om de kleedkamer op te zoeken. Dat meldt het AD.

Van Geel wilde dat Kazim-Richards en Vilhena het bijlegden. Dit was overigens al lang en breeg gebeurd, toen de technische man van Feyenoord in de kleedkamer arriveerde.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen