"Willems kan een van de beste backs ter wereld worden"

24 november 2014, 09:31

Willem van Hanegem steekt in zijn wekelijkse column in het Algemeen Dagblad de loftrompet over Jetro Willems. Volgens De Kromme kan de linksachter van PSV uitgroeien tot één van de beste vleugelverdedigers in de wereld.

Van Hanegem is, ondanks het gelijke spel van PSV tegen FC Groningen, onder de indruk van de Eindhovenaren. "PSV heeft zowel mentaal als technisch en tactisch op dit moment de sterkste ploeg van de Eredivisie", vindt de oud-international, die in het bijzonder lovend is over Willems. "Kijk eens naar de linksback, Jetro Willems, die is op weg, ondanks zijn foutjes, om een van de beste linksbacks van de wereld te worden."

Willems is dit seizoen zeer belangrijk voor PSV en dat doet Van Hanegem deugd. "Elke week wordt hij weer wat sterker", vindt de oud-Feyenoorder, die uitkijkt naar PSV - Feyenoord, de eredivisietopper van komend weekend. "Ik verheug me heel erg op aanstaande zondag als PSV thuis tegen Feyenoord moet. Ik ben heel benieuwd hoe die ploegen zich tot elkaar verhouden. Dat zou best eens een echte topper kunnen worden waarin instelling misschien doorslaggevender wordt dan individueel talent."

Tijdens de uitwedstrijd van PSV in Groningen (1-1) viel Willems overigens uit met een blessure aan zijn bilspier. De ernst van de kwetsuur lijkt echter mee te vallen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen