Schaken gaat in winter praten: "Wil bij Feyenoord spelen"

24 november 2014, 09:45

Ruben Schaken deed afgelopen weekend weer eens van zich spreken. De vleugelaanvaller van Feyenoord was een tijd uit beeld, maar stelde zaterdagavond als invaller een overwinning op FC Dordrecht veilig, door vlak voor tijd de 2-0 te maken. Hij heeft zich teruggeknokt na een moeilijke periode en hoopt dat hij weer steeds belangrijker kan worden voor de Rotterdammers.

De flankspeler zou een vertrek bij Feyenoord hebben geëist, maar ontkent deze berichtgeving met klem. "Ik heb ook gelezen dat er door mijn vertrek budget vrij zou komen voor een spits. Maar dat is niet mijn hoofdpijn toch? Ik heb een contract hier en ik ben blij met deze club", geeft Schaken aan in De Telegraaf. Op termijn zal hij praten met de clubleiding. "Dat zal wel in de winterstop gebeuren. Je hebt twee partijen nodig voor een oplossing. Maar het budget voor een spits is echt niet mijn pakkie-an. Ik wil het liefst bij Feyenoord spelen, want ik heb 'het' gewoon nog."

Schaken kreeg eerder dit seizoen van trainer Fred Rutten te horen dat hij weinig minuten zou krijgen. "De trainer gaf het toen wel eerlijk aan. Dat was slikken. Recent kwam hij toch naar me toe. Hij zei: 'Ik zie dat je goed bezig bent, je komt er weer aan'. Dat gaf me weer een beetje hoop. Ik was al blij dat iemand opmerkte dat ik keihard werkte", aldus de vleugelaanvaller, die nu naar eigen zeggen weer terug is. "Ik heb laten zien dat ik er nog ben. Dan moet 'hij' (Rutten, red.) nu maar kiezen wat hij het beste vindt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen