Jans zag PEC Zwolle wedstrijd 'verpesten' door aanvalsdrift

24 november 2014, 10:21

PEC Zwolle moest zondagmiddag in het eigen IJsseldeltastadion haar meerdere erkennen in provinciegenoot FC Twente. Na een 1-0 voorsprong wist Luc Castaignos de stand in het voordeel van de Tukkers om te buigen. PEC Zwolle-coach Ron Jans sprak van een gelijkopgaande wedstrijd, waarin Twente meer gevaar wist te stichten. Hijv vond zijn eigen ploeg te aanvallend spelen in de tweede helft.

"Ik vind dat je de uitdrukking "verdiend gewonnen" niet snel moet gebruiken. Dat wil niet zeggen dat ik de overwinning van FC Twente niet verdiend vind. Ik denk alleen dat de wedstrijd in evenwicht was", concludeert Jans op de website van Twente. "Wij kwamen na rust met het gevoel uit de kleedkamer dat er nog meer aangevallen moest worden. Daarmee hebben we voor ons zelf de wedstrijd verpest", bromt de tacticus van de bekerwinnaar.

Jans nuanceert het overwicht van Twente. "De betere kansen waren voor FC Twente, maar wanneer je zegt dat het een verdiende overwinning was, denk ik dat je ons te kort doet. Ik denk dat wij het niet slecht gedaan hebben, maar net niet slim genoeg zijn geweest in het laatste kwart van de wedstrijd. FC Twente heeft een goede ploeg die bij de bovenste vijf kan eindigen. Wij hebben laten zien dat we ons kunnen meten met een dergelijke ploeg, dat moeten we zien zo te houden", haalt Jans een positief punt uit het treffen met de Tukkers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen