Vincken meldt zich in Spanje na mislukte Engelse stage

24 november 2014, 14:48

Tim Vincken is er niet in geslaagd om een contract af te dwingen bij de Engelse Leage One-club Leyton Orient. De momenteel werkloze aanvaller is inmiddels alweer op proef bij een andere club: Club Deportivo Atlético Baleares uit Mallorca, dat uitkomt in de Spaanse Segunda B.

"Ik had er veel meer van verwacht", zegt Vincken tegen RTV Rijnmond over zijn stage in Engeland. "Vanaf het begin voelde ik me niet welkom en ze lieten me een beetje aan m'n lot over. Ik had van een Engelse League One-club wel verwacht dat ze de dingen beter geregeld hadden, maar het was niet eens duidelijk wat mijn trainingstijden waren. Uiteindelijk heb ik daar toch een week getraind, maar gaven zij ook aan een ander type speler te zoeken", legt Vincken uit.

Nu probeert Vincken de technische leiding van de nummer negentien van de derde Spaanse liga te overtuigen. "Ik ben maandagochtend aangekomen en krijg ook bij Atlético Baleares een week de kans om een contract te verdienen", aldus de 28-jarige Rotterdammer, die de afgelopen twee seizoenen voor De Graafschap uitkwam en daarvoor bij Excelsior en Feyenoord speelde.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen