Lodeweges en Peersman akkoord met schikkingsvoorstel

24 november 2014, 15:52

Dwight Lodeweges zit de komende wedstrijd van sc Heerenveen, komende zaterdag thuis tegen Heracles Almelo, niet op de bank om zijn ploeg te coachen. De oefenmeester is voor één duel geschorst, naar aanleiding van het commentaar dat hij in de uitwedstrijd tegen Ajax (4-1) op scheidsrechter Kevin Blom had. De coach werd naar de tribunes verwezen, nadat hij zijn onbegrip uitte over de tweede gele kaart van Luciano Slagveer.

Marvin Peersman heeft een schorsing van twee wedstrijden aan zijn broek hangen. De speler van FC Dordrecht werd afgelopen zaterdag in de met 2-0 verloren uitwedstrijd tegen Feyenoord met rood van het veld gestuurd, na een felle charge op Jens Toornstra. De aanklager betaald voetbal beoordeelde het incident als 'ernstig gemeen spel'. Peersman heeft het schikkingsvoorstel, net als Lodeweges, geaccepteerd.

Alvien Daniels (Jong FC Twente) en Jan Lammers (De Graafschap) zijn ook akkoord met het voorstel van de aanklager. Beide spelers zijn voor vier wedstrijden waarvan één voorwaardelijk geschorst.

De KNVB is overigens een vooronderzoek naar Karim El Ahmadi gestart. De middenvelder van Feyenoord stapte tegen Dordrecht op het been van Robin Gosens.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen