Giroud niet in CL vanwege administratieve blunder

24 november 2014, 16:03

Arsenal-manager Arsene Wenger kan in de Champions League-kraker tegen Borussia Dortmund van komende woensdag niet beschikken over Olivier Giroud. De Franse spits ontbreekt door een zeer knullige reden in de selectie van The Gunners, namelijk een administratieve blunder van zijn werkgever.

Giroud werd dit seizoen geteisterd door een zware scheenbeenbreuk, maar herstelde veel sneller dan verwacht. De Fransman lag vier weken voor op schema en zodoende was Arsenal er niet vanuit gegaan dat hij al inzetbaar zou zijn in de groepsfase van de Champions League. Hij is daarom niet ingeschreven voor het kampioenenbal en zal de komende twee Europese wedstrijden derhalve vanaf de tribune moeten bekijken.

Afgelopen weekend maakte Giroud zijn rentree bij Arsenal, in de competitiewedstrijd tegen Manchester United. De spits maakte een doelpunt, maar kon een 1-2 nederlaag niet afwenden. Na de wedstrijd zei hij via Twitter dat hij 'al uitkeek naar de confrontatie met Dortmund', maar deze vlieger gaat dus niet op.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen