City-manager Pellegrini heeft hoop nog niet laten varen

24 november 2014, 16:30

Na vier speelronden in de Champions League staat Manchester City verrassend op de laatste plaats in Groep E. De ploeg van manager Manuel Pellegrini verzamelde slechts twee punten in vier wedstrijden. Kansloos voor overwintering in het kampioenenbal zijn The Citizens echter nog niet. CSKA Moskou en AS Roma, die elkaar dinsdag treffen, staan allebei twee punten voor. City neemt het in eigen huis op tegen Bayern München.

Ondanks de tamelijk uitzichtloze situatie koestert Pellegrini nog altijd hoop op plaatsing voor de volgende ronde. "Ik voel geen extra druk. Het is belangrijk voor deze club om te presteren in Europa. Morgen (dinsdag, red.) zullen we een team zien dat toch het einde zal knokken om de Champions League te blijven. Ik hoop dat dit zul lukken. We hebben veel vertrouwen en ik hoop dat we na de wedstrijd tegen Bayern nog kans maken om door te gaan", aldus de Chileense oefenmeester.

Pellegrini kan tegen de Duitse recordkampioen beschikken over Sergio Agüero en Stevan Jovetic, die in aanloop naar het duel wat klachten hadden. "Beide spelers kunnen probleemloos meedoen. Ze trainden niet vanwege wat lichte klachten, maar dit was niets bijzonders."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen