Roma-coach Garcia: "Mentale voorsprong op CSKA"

Ger
24 november 2014, 16:51

AS Roma kan dinsdagavond een grote stap zetten richting de achtste finales van de Champions League. De Italianen moeten dan winnen op bezoek bij CSKA Moskou. Achter de ongenaakbare koploper Bayern München verzamelde zowel Roma als de Russische equipe vier punten.

De manschappen van trainer Rudi Garcia zijn met het nodige zelfvertrouwen naar Moskou gevlogen. In de eerste groepswedstrijd rekende Roma op eigen veld met duidelijke cijfers af met CSKA (5-1). "Die uitslag geeft ons een mentale voorsprong", beseft Garcia. "Hoewel een gelijkspel morgen ook een goed resultaat zal zijn, gaan we toch voor de overwinning. Het zal echter niet eenvoudig worden. CSKA heeft een sterke ploeg, dat hebben ze bewezen in de dubbele ontmoeting met Manchester City." Aan dat tweeluik hielden de Russen hun volledige score van vier punten over.

In de selectie van Roma is plaats voor Kevin Strootman. Hij maakte begin deze maand al zijn rentree bij de Giallorossi. Daarvoor was de middenvelder acht maanden uit de roulatie vanwege een zware knieblessure.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen