NAC schorst 'onprofessionele' Tighadouini en Seuntjens

Ger
25 november 2014, 10:20

NAC Breda heeft Adnane Tighadouini en Mats Seuntjens voor onbepaalde tijd geschorst. De twee aanvallers zijn dinsdag na een onderhoud met technisch directeur Graeme Rutjes en trainer Eric Hellemons voor de training naar huis gestuurd. NAC laat op de eigen website weten dat het duo zich 'onprofessioneel heeft gedragen'.

"Beide spelers hebben de afgelopen weken verschillende keren laten zien niet mee te kunnen in het teamproces", aldus Rutjes. "Het is ons ernst. De fase waarin NAC zich bevindt, vraagt om strijd, discipline en de wil om te winnen. Alleen dan kunnen we handhaving in de Eredivisie bewerkstelligen. De selectie werkt als één team aan dit doel en kan hierbij geen afleiding gebruiken. Wij hebben er alle vertrouwen in dat we met deze groep uit de degradatiezone komen als we met z'n allen de schouders eronder zetten. Daar hebben we honderd procent inzet van iedereen bij nodig."

Het is niet de eerste keer dat Tighadouini in opspraak is geraakt bij NAC. Eerder deze maand werd hij al eens van het trainingsveld gestuurd. Volgens Hellemons verstoorde Tighadouini, die sinds januari voor NAC uitkomt, het groepsproces. Seuntjens speelt sinds 2010 bij de club uit Breda.

Manchester City - Real Madrid: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

Manchester City - Real Madrid: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen