Kemkers: "Altijd supporter van FC Groningen geweest"

Ger
25 november 2014, 15:31

Gerard Kemkers is blij met zijn opvallende stap naar FC Groningen. De oud-schaatscoach treedt per 1 december in dienst van de huidige nummer acht van de Eredivisie. Hij gaat als manager aan de slag bij de professionele tak van het nieuwe topsportzorgcentrum.

Kemkers had meerdere opties om zijn carrière een vervolg te geven, maar koos voor FC Groningen. "Het was mijn ambitie een totaal nieuwe uitdaging aan te gaan. FC Groningen biedt mij die kans", zegt Kemkers op de website van zijn nieuwe werkgever. "In de vele gesprekken, die ik met de club heb gevoerd, ben ik warm geworden van de ambitie en het enthousiasme. Ik ben een noordeling en altijd al supporter van de club geweest. Ook als schaatscoach volgde ik overal de verrichtingen van FC Groningen. Dit is een prachtige kans en ik kijk er naar uit hier aan de slag te gaan."

Algemeen directeur Hans Nijland is in zijn nopjes met de komst van Kemkers. "Wij willen op het gebied van opleiden, begeleiden en ontwikkeling tot de top van Nederland gaan behoren. Het is een volgende stap, die wij als club willen maken en wij zijn ervan overtuigd dat Gerard Kemkers met zijn specifieke kwaliteiten en kennis ons daarbij zeer goed kan helpen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen