Stevens terug bij VfB Stuttgart: "Het kriebelt weer"

Ger
25 november 2014, 16:15

Huub Stevens begint met veel plezier aan zijn tweede dienstverband bij VfB Stuttgart. De Nederlandse trainer zat in de laatste weken van het vorige seizoen ook al enkele duels op de bank bij de Duitse club. Toen wist hij degradatie te voorkomen. Dat is ook nu weer het doel.

Stuttgart was na de voorbije voetbaljaargang graag doorgegaan met Stevens, maar de oefenmeester zelf wilde een pauze nemen. "Het afgelopen seizoen was heel inspannend, daarom heb ik in de zomer de beslissing genomen om even afstand van het voetbal te nemen. Maar nu kriebelt het weer", legt Stevens uit op de website van Stuttgart. "Het is ongelooflijk hoe snel het kan gaan in deze wereld. Maandag was er het eerste contact met de club en nu ben ik hier weer aan de slag. Ik ben heel blij om weer terug bij Stuttgart te zijn."

Die Schwaben bezetten momenteel de laatste plaats in de Bundesliga, maar Stevens verwacht degradatie wederom te kunnen ontlopen. "De selectie heeft voldoende kwaliteiten om uit de onderste regionen te geraken. Het wordt niet makkelijk, maar we zullen er weer bovenop komen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen