Wenger geeft tekst en uitleg over situatie Giroud

25 november 2014, 16:44

Olivier Giroud keerde afgelopen zaterdag in de wedstrijd van Arsenal tegen Manchester United (1-2 verlies) terug na lang blessureleed. De Franse spits maakte een doelpunt in het verloren duel en zei na afloop uit te kijken naar het Champions League-treffen met Borussia Dortmund van woensdagavond. Een administratieve blunder heeft er echter voor gezorgd dat hij in deze wedstrijd niet inzetbaar is voor The Gunners.

Giroud keerde vier weken eerder dan verwacht terug van een zware blessure, die hij op 23 augustus opliep tegen Everton. Hij werd niet ingeschreven voor de CL, omdat hij aanvankelijk pas rond januari zou kunnen terugkijken? "We dachten dat hij nog niet beschikbaar zou zijn door zijn blessure", legt manager Arsene Wenger uit. "Toen kochten we Danny Welbeck, die we op de lijst plaatsten."

"Giroud leek de groepsfase te kunnen vergeten", vervolgt Wenger. De Franse spits is ook niet ingeschreven voor de laatste groepswedstrijd van Arsenal, tegen Galatasaray. Bij Arsenal zijn Jack Wilshere, Wojciech Szczesny en Theo Walcott niet inzetbaar door blessures.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen