Anderlecht wil 'gewond dier' Galatasaray elimineren

25 november 2014, 18:52

Anderlecht kan zich woensdagavond verzekeren van overwintering in Europa. Als het in het eigen Constant Vanden Stockstadion weet te winnen van Galatasaray, dan zijn de Belgen niet meer bij te halen voor de Turken, die één punt minder hebben met nog twee wedstrijden te gaan. Het is voor Anderlecht al veertien jaar geleden dat het overwintering in Europa wist te realiseren vanuit de Champions Leauge.

De situatie is gunstig voor Anderlecht, maar coach Besnik Hasi wil zich nog niet rijk rekenen. "Galatasaray is een gewond dier dat er zomaar weer kan staan", beseft hij. Op de vraag of zijn ploeg de favoriet is tegen de ploeg van Wesley Sneijder, reageerde hij duidelijk: "Nee."

"Het is een zeer verkeerde instelling om te denken dat we morgen zomaar over hen zullen gaan", waarschuwt Hasi volgens Sporza. "Die fout gaan we niet maken. We gaan een heel, heel moeilijke wedstrijd tegemoet. Galatasaray zit in een mindere periode, maar wij hebben zaterdag ook gemakkelijk verloren (3-1 bij Charleroi, red.). De Turken hebben veel ervaring en topspelers. Het zal niet vanzelf gaan. Maar ik heb goede moed."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen