Afellay heeft vertrouwen in goed resultaat tegen Atlético

25 november 2014, 21:38

Ibrahim Afellay neemt het morgen (woensdag) met Olympiakos op tegen Atlético Madrid. De regerend kampioen van Spanje was vorig jaar finalist in de Champions League en gaat aan de leiding in de groep, maar de Nederlandse middenvelder acht zijn ploeg absoluut niet kansloos tegen de Madrilenen.

"Als we met dezelfde spirit spelen als in de thuiswedstrijd zie ik volop kansen om hier een goed resultaat te behalen", sprak de Oranje-international in Madrid volgens het ANP. Atlético heeft negen punten, Olympiakos staat evenals Juventus op zes. Het Zweedse Malmö FF, morgen de tegenstander van Juve, is het lelijke eendje van de groep met drie punten.

"Ze hebben een goede ploeg maar dat geldt ook voor ons", zegt Afellay over Atlético. De middenvelder scoorde in het heenduel met de Spaanse topclub. Afgelopen weekend werd er niet gevoetbald in Griekenland, vanwege het feit dat een lid van de scheidsrechterscommissie mishandeld werd. Afellay denkt niet dat de onderbreking van negatieve invloed zal zijn. "We hebben goede trainers, bereiden ons altijd op dezelfde manier voor en we zijn professionals."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen