Ajax moet vrezen voor zware knieblessure Boilesen

25 november 2014, 23:49

Het lijkt erop dat Nicolai Boilesen een zware blessure heeft overgehouden aan de Champions League-wedstrijd van Ajax tegen Paris Saint Germain. De Deense linksachter, die in het Parc des Princes in Parijs de aanvoerdersband droeg, strompelde na tien minuten spelen van het veld met een pijnlijke knie.

In de tiende minuut moest Boilesen al vervangen worden door Nick Viergever. "Hij heeft waarschijnlijk een hele zware blessure", sprak De Boer na afloop van de wedstrijd tegen de NOS. "Zijn knie ziet er heel slecht uit. Misschien is er wel iets met zijn achterste kruisband aan de hand", aldus de Ajax-trainer.

Boilesen hield de kwetsuur over aan een duel met oud-Ajacied Gregory van der Wiel, die zijn noppen ongelukkig onder de knie van de Deen plaatste. Frank de Boer baalde van de manier waarop de blessure tot stand kwam. Volgens de coach van Ajax ging er een 'ziekenhuisbal' aan het moment vooraf.

De 22-jarige Boilesen heeft al een hele historie met blessures. De Deens international lag al meerdere malen voor lange tijd uit de roulatie, vooral vanwege spierproblemen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen