Messi kan zijn geluk niet op na hattrick en record

26 november 2014, 08:39

Lionel Messi zette dinsdagavond weer eens een dikke streep onder zijn status in het hedendaagse voetbal. De Argentijnse ster van FC Barcelona maakte een hattrick tegen APOEL Nicosia en kroonde zich daarmee tot topscorer aller tijden in de Champions League. De dribbelaar deelde het record al met Raúl, maar nu is hij alleenhouder.

"Ik ben zeer blij. Het is fantastisch om dit record in handen te hebben in deze prachtige en belangrijke competitie", sprak Messi na afloop van het met 0-4 gewonnen duel op Cyprus. "Naast het record was het een belangrijke wedstrijd voor ons, waarin we drie punten wisten te pakken. We speelden een geweldige wedstrijd en de winst is het allerbelangrijkste."

Barça speelt over twee weken de thuiswedstrijd tegen Paris Saint Germain. De winnaar van deze confrontatie gaat met de groepswinst aan de haal. "We willen op deze manier door gaan en ons doel bereiken. Het wordt een lastige wedstrijd. We verloren het heenduel met PSG. Ze hebben goede spelers, die zeer bekend zijn. Ze zijn volop in ontwikkeling en worden steeds sterker. Maar we spelen thuis en gaan proberen om er een fantastische wedstrijd van te maken en de eerste plaats te grijpen", besluit Messi.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen