Agüero is wéér de held van City: "Alles geven in Rome"

26 november 2014, 08:48

Sergio Agüero is de laatste jaren zonder twijfel de belangrijkste speler van Manchester City. Op de momenten dat zijn ploeg hem het meeste nodig heeft, staat de Argentijn op. Zo ook in het Champions League-duel van dinsdagavond tegen Bayern München. Tien minuten voor tijd stonden The Citizens nog met 1-2 achter tegen de Duitse recordkampioen, maar Agüero zorgde er met zijn tweede en derde treffer van de avond voor dat de drie punten in Manchester bleven.

Dankzij de zege ligt de strijd in Groep E, waar CSKA Moskou en AS Roma elkaar op een 1-1 gelijkspel hielden, weer helemaal open. "Daarom was het zeer belangrijk om te winnen", jubelde Agüero na zijn heldenrol. "We startten prima, maar toen scoorden zij uit een vrije trap en een voorzet. Daar waren we een beetje van onder de indruk. Maar toen ontstond het gevoel dat we niets hadden te verliezen. We voerden de druk op en kregen het nog voor elkaar om te winnen. Het is een echte teamprestatie", aldus de Argentijn.

Agüero lijkt er patent op te hebben om op de mooiste momenten te scoren. Eerder bezorgde hij City al eens het landskampioenschap, door een treffer in blessuretijd. "Ik heb dit seizoen al hele goede wedstrijd gespeeld en dit was er ook een. Ik vind het mooi dat mijn drie doelpunten het team geholpen hebben om drie punten te pakken. Dat was cruciaal voor ons, een gelijkspel had ons niet geholpen. Nu gaan we alles geven in Rome", doelt Agüero op de belangrijke wedstrijd tussen Roma en City, die over twee weken geprogrammeerd staat.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen