'Stomverbaasde' Blom: "Wil Buijs veel sterkte toewensen"

26 november 2014, 09:25

Jordy Buijs moest een streep door de rest van het seizoen zetten, wegens een kruisbandblessure aan zijn linkerknie. De verdediger van sc Heerenveen werd zaterdagavond tijdens de uitwedstrijd tegen Ajax (4-1 verlies) per brancard van het veld gedragen en zei na afloop dat arbiter Kevin Blom de situatie niet bepaald goed inschatte. "Hij vroeg of ik even wilde opschieten...", sprak Buijs over de scheidsrechter.

Blom is verrast over de uitlatingen van Buijs, omdat hij naar eigen zeggen wél door had dat het om een ernstige blessure ging. "Ik was stomverbaasd", reageert de arbiter in De Telegraaf op de woorden van de Heerenveen-verdediger. "Ik vroeg of het met hem ging en ik had vrij snel door dat het ernstig was. We hebben er vervolgens ook de tijd voor genomen. Ik ben me niet bewust van die uitspraak", aldus de scheidsrechter.

"Ik ben vorige week bij mijn collega Danny Makkelie geweest en ben helemaal bijgepraat over knieën", vervolgt Blom. "Het is verschrikkelijk wat Jordy nu moet doormaken. Ik wil hem bij dezen dan ook echt heel veel sterkte toewensen."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen