Atlético Madrid wil revanche op Afellay en co

26 november 2014, 15:20

Atlético Madrid verloor eerder dit seizoen de uitwedstrijd tegen Olympiakos met 3-2, mede dankzij een doelpunt van Ibrahim Afellay. Vanavond (woensdag) willen Los Rojiblancos revanche nemen op de Grieken. De Champions League-finalist van vorig jaar beseft echter dat dit een lastig karwei zal worden.

"Olympiakos heeft een zeer sterk team. Onze nederlaag in Athene kwam voor mij niet als een verrassing", sprak Atlético-keuzeheer Diego Simeone op de persconferentie in aanloop naar het duel met Afellay en consorten. "Ze hebben ook in Malmö en Turijn laten zien wat ze waard zijn. We verwachten dat het weer moeilijk zal worden", aldus de Argentijnse coach.

Middenvelder Tiago hoopt dat de Spaanse kampioen lering heeft getrokken uit het duel in Griekenland. "Als we een wedstrijd verliezen, dan is dat omdat we iets verkeerd deden. Ik hoop dat we kunnen laten zien dat we ons verbeterd hebben ten opzichte van de wedstrijd in Athene. Die wedstrijd maakte de andere duels tot finales voor ons. Vanavond wacht er weer een finale op ons."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen