Van der Vaart heeft oren naar contractverlenging bij HSV

26 november 2014, 15:50

Rafael van der Vaart is in bezit van een aflopende verbintenis bij Hamburger SV, maar staat open voor een contractverlenging bij Die Rothosen. De 31-jarige middenvelder is zelfs bereid om een deel van zijn salaris in te leveren, als dat nodig is. "Aan geld zal het in ieder geval niet liggen."

Terwijl Van der Vaart en zijn ploeggenoten zich voorbereiden op het Bundesliga-duel met FC Augsburg van komende zaterdag, liet de international van Oranje zich in Sport Bild uit over zijn persoonlijke voetbaltoekomst. "Iedereen weet dat HSV mijn club is. Daarom sta ik overal voor open", aldus Van der Vaart, die één van de grootverdieners is in Hamburg.

Onder de nieuwe coach Josef Zinnbauer ziet Van der Vaart verbetering optreden bij HSV. "Het team heeft zich duidelijk verbeterd in verdedigend opzicht", stelt de routinier, die een soort metamorfose ondergaat. Hij had de afgelopen wedstrijden een controlerende rol en is dus iets naar achteren geschoven. "Voor mij maakt de positie weinig uit. Veel mensen weten niet dat ik bij Ajax ben opgegroeid met de zes-positie", aldus de middenvelder.

Vorig seizoen wist HSV ternauwernood degradatie te ontlopen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen