Basisplaats lonkt voor Boulahrouz: "Ik hoop dat ik speel"

26 november 2014, 16:35

Er gloort een basisplaats voor Khalid Boulahrouz aan de horizon, voor de thuiswedstrijd van Feyenoord tegen Sevilla van komende donderdag. Luke Wilkshire is nog niet inzetbaar wegens een hamstringblessure en op basis van de hesjesverdeling op de training van de Rotterdammers kan geconcludeerd worden dat de routinier tegen de Andalusiërs zijn kans krijgt vanaf het begin.

Boulahrouz lijkt de voorkeur te krijgen boven Rick Karsdorp, die tegen Vitesse (0-0) en FC Dordrecht (2-0 winst) mocht opdraven. "Ik hoop natuurlijk dat ik speel", sprak de ervaren verdediger op de persconferentie in aanloop naar het duel met de titelverdediger van de Europa League. "De keuze is aan de trainer, ik bereid me zo goed mogelijk voor."

De verdediger vindt het logisch dat hij even geduld moet hebben voor zijn kansen."Dat zijn de wetten in het voetbal", zegt hij. "Het team presteert goed en dan is er weinig reden om te wisselen. De eerste maanden bij Feyenoord zijn niet zo gelopen zoals ik voor ogen had, maar inmiddels ben ik fit en doe ik elke dag keihard mijn best om beter te worden. Als de trainer mij nodig heeft, sta ik klaar", aldus Boulahrouz, die in het verleden één seizoen in dienst van Sevilla speelde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen