Ballack looft Chelsea: "Team zonder zwakke schakels"

26 november 2014, 17:38

Chelsea gaat fier aan kop in de Premier League en liet dinsdagavond zien dat er ook in de Champions League rekening met de Londenaren gehouden moet worden. The Blues hadden in Gelsenkirchen geen kind aan Schalke 04 en rolden de thuisploeg met 0-5 op. Michael Ballack, oud-speler van de club, ziet Chelsea als een kandidaat voor de eindzege.

Volgens Ballack zit het team van José Mourinho sterk in elkaar. "Ik zie geen zwakke schakels", zegt de oud-international tegen Sky Sports. "Ze zijn zeer solide en als je kijkt naar het duel tegen Schalke, dan kun je zeggen dat ze de eindzege kunnen pakken. Ik verwacht dat ze dit hele seizoen sterk blijven."

De oud-middenvelder beseft wel dat Chelsea met betere teams dan Schalke zal moeten gaan strijden. "Schalke was niet de juiste tegenstander om de ploeg te meten", weet Ballack. "Mourinho is ervaren genoeg om dat te begrijpen. Er zullen sterkere ploegen komen, zoals Bayern München en Real Madrid. Maar Chelsea hoort absoluut bij de kandidaten voor de titel."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen