Groep B: Goal Ronaldo volstaat voor Real, Liverpool gelijk

26 november 2014, 23:06   Bijgewerkt: 26 november 2014, 23:51

Real Madrid heeft ook haar vijfde groepswedstrijd in de Champions League in drie punten om weten te zetten. Op bezoek bij FC Basel in Zwitserland werd er met 0-1 gewonnen, door een doelpunt van Cristiano Ronaldo. Voor Liverpool is overwintering in de Champions League nog allerminst zeker. De geplaagde Premier League-formatie liep averij op tegen Ludogorets. In Bulgarije kwam de ploeg niet verder dan 2-2.

Na een goede voorzet van Karim Benzema schoot Cristiano Ronaldo de Spaanse topformatie na 35 minuten op voorsprong in Zwitserland. De Portugese superster liep goed vrij voor het doel en werd op zijn wenken bediend door de spits: 0-1. De goal betekende alweer de vijftigste van Ronaldo in Champions League-verband. De vedette van Real is daarmee op gelijke hoogte gekomen met Raúl. Alleen Lionel Messi maakte er meer in het miljoenenbal.

In de tweede helft nam Real enigszins gas terug, al kwam het via Gareth Bale nog bijna op 0-2. De rappe aanvaller raakte kort voor tijd de lat, na een kiezelhard schot van dichtbij. Door de zege op Basel is Real Madrid de enige ploeg die na vijf wedstrijden op vijftien punten staat.

Real Madrid is dus door in de de Champions League, maar wie de Spaanse ploeg gaat vergezellen bij de loting voor de volgende ronde, is nog niet duidelijk. Liverpool had op bezoek bij Ludogorets een goede stap kunnen zetten, maar kwam niet verder dan 2-2. FC Basel heeft met zes punten nu de beste papieren om door te stoten naar de volgende ronde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen