Tighadouini en Seuntjens mogen terugkeren bij NAC

Ger
28 november 2014, 14:03

Adnane Tighadouini en Mats Seuntjens zijn vanaf komende dinsdag weer welkom in de selectie van NAC Breda. Het tweetal werd deze week disciplinair geschorst wegens onprofessioneel gedrag en ontbreekt zaterdag in het thuisduel met FC Utrecht.

Na gesprekken met trainer Eric Hellemons en technisch directeur Graeme Rutjes is besloten dat Tighadouini en Seuntjens volgende week weer bij de selectie mogen aansluiten. "De gesprekken waren open en constructief en wederzijds kon begrip worden opgebracht voor elkaars standpunten. De club heeft er vertrouwen in dat het duo nu weet wat van ze wordt verwacht. NAC gaat hen hierbij helpen", aldus Rutjes op de website van de Brabantse club. "We kijken er naar uit om Mats en Adnane weer van hun beste kant te zien, zodat ze mee kunnen helpen om de club uit de gevarenzone te loodsen."

Tighadouini was eerder deze maand ook al eens in opspraak geraakt bij NAC. Zo werd de aanvaller van het trainingsveld gestuurd omdat hij volgens Hellemons het groepsproces verstoorde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen