Schreuder: "Groningen een pittige tegenstander"

Ger
28 november 2014, 15:31

Trainer Alfred Schreuder wil met FC Twente graag een vervolg geven aan de huidige zegereeks van FC Twente. De huidige nummer drie van de Eredivisie behaalde in de laatste drie duels de volle negen punten. Zondag wacht een thuiswedstrijd tegen FC Groningen.

"Het is een goed georganiseerde ploeg. Zo hebben ze met Tjaronn Chery een creatieve speler met een heel sterk linkerbeen, die makkelijk oplossingen vindt. Centraal in de verdediging spelen ze met een sterk duo en hebben ze opkomende backs", zegt Schreuder over de komende tegenstander op de website van FC Twente. "Met Michael de Leeuw in vorm en de snelheid van Jarchinio Antonia op rechts is Groningen een pittige tegenstander waar rekening mee gehouden moet worden."

FC Twente moet het tegen de noorderlingen nog zonder Orlando Engelaar stellen. De middenvelder kampt met een kuitblessure. Felipe Gutiérrez, die afgelopen periode in Chili revalideerde van zijn knieoperatie, keert dit weekend terug in Nederland. Zijn rentree laat voorlopig nog op zich wachten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen