Stegeman benadrukt: "We zijn bezig met een inhaalslag"

28 november 2014, 17:10

Stapje voor stapje lijkt het wat beter te gaan met Heracles Almelo. De Tukkers gaan zaterdagavond, na een 3-1 thuisoverwinning op ADO Den Haag, op visite bij sc Heerenveen. Coach John Stegeman kan in Friesland niet beschikken over Bart Schenkeveld (enkel), Dario Vujicevic (buikwand), Bram Castro en Rick Hemmink (niet wedstrijdfit).

"We zijn bezig met een inhaalslag en moeten uiteindelijk boven de streep uitkomen", zegt Stegeman op de officiële clubwebsite over de lichte opmars van de Heraclieden. "We moeten elke dag keihard werken. Iedereen weet welk doel we hebben en welk gedrag daar bij hoort. Ook in het groepsproces maken we goede stappen", benadrukt de keuzeheer van de Almeloërs.

Heracles komt een oude bekende tegen in Heerenveen. Spits Mark Uth speelde vorig seizoen nog in het zwart-witte shirt van de ploeg uit Almelo. "Natuurlijk kennen onze verdedigers hem , maar Mark heeft zich uitstekend doorontwikkeld. Wij wilden hem afgelopen zomer graag houden, maar hij wilde zelf graag terug naar Heerenveen. En daar pakt het goed voor hem uit dit jaar. Natuurlijk is Heerenveen niet alleen maar Mark Uth, maar hij fungeert als een uitstekend eindstation en heeft al vaak gescoord", weet Stegeman.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen