Galatasaray praat al met beoogd opvolger Prandelli

28 november 2014, 17:48

Galatasaray heeft vrijdag niet alleen het ontslag van trainer Cesare Prandelli bevestigd, maar de Turkse grootmacht heeft ook via de officiële kanalen laten weten dat het druk met de komst van een nieuwe trainer bezig is. De Turk Hamza Hamzaoglu moet het stokje overnemen van de ontslagen Italiaan. Cimbom is al met de 44-jarige oefenmeester in gesprek.

Hamzaoglu is een oud-speler, die momenteel assistent-bondscoach is bij de Turkse nationale ploeg. Wil Galatasaray de coach aanstellen, dan zal de club er dus uit moeten komen met de voetbalbond van Turkije. Komt er snel witte rook, dan kan de opvolger van Prandelli komende zaterdag al op de bank zitten tegen Gaziantepspor.

De teleurstellende sportieve prestaties werden Prandelli fataal. Galatasaray had dit seizoen helemaal niets in de melk te brokkelen in de Champions League, waar het na de nederlaag (2-0) tegen Anderlecht als laatste eindigt in hun groep. In de Turkse Süper Lig staat de ploeg van Wesley Sneijder derde, met één punt achterstand op Besiktas en Fenerbahçe.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen