Dordrecht en Willem II stappen duel verschillend in

28 november 2014, 18:27

FC Dordrecht en Willem II trappen vanavond (vrijdag) de veertiende speelronde in de Eredivisie af. Het is een confrontatie tussen de rode lantaarndrager en de nummer negen van de ranglijst. Dordrecht put hoop uit de wedstrijd van vorige week tegen Feyenoord (2-0 verlies), Willem II wil niet spreken van een 'makkie'.

Dordrecht-coach Ernie Brandts zag zijn ploeg vorige week aardig stand houden in De Kuip, waar ternauwernood verloren werd. "Tegen Feyenoord hebben we bewezen dat we het met een goede organisatie de tegenstander moeilijk maken. De wedstrijd duurde echter vijf minuten te lang. We putten veel vertrouwen uit de wedstrijd tegen Feyenoord, het is tijd om punten pakken. Dat is een kwestie van 100 % volle bak geven, fouten reduceren en geluk hebben", stelt Brandts op de clubwebsite.

Jurgen Streppel, de keuzeheer van Willem II, benadrukt dat zijn ploeg geen eenvoudige avond zal krijgen. "Ik weet ook dat ze laatste staan, dus zijn er betere ploegen in de Eredivisie te vinden dan Dordrecht. Maar zo slecht is die ploeg niet. Ze hadden meer punten verdiend. Wij hebben een sterke ploeg. We weten ook precies hoe we Dordrecht moeten aanpakken. Ze spelen één op één. Het is aan ons om daar onderuit te voetballen en om punten te pakken. Het wordt tijd dat we weer een keer gaan winnen."

Het duel tussen beide promovendi wordt om 20.00 uur afgetrapt.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen