Booy is benieuwd: "Een heel uitdagende reeks"

28 november 2014, 18:44

Trainer Foeke Booy ziet de ziekenboeg van Go Ahead Eagles langzaam maar zeker leegstromen. Hij kan nog niet beschikken over Marnix Kolder (spiertje bij rib) en Peter van Ooijen (komt terug van een enkeloperatie), maar de van een blessure herstelde Erik Cummins en de van een schorsing terugkerende Deniz Türüc zijn wel weer inzetbaar, in de uitwedstrijd tegen Vitesse (zaterdag). "Dat is mooi en nodig."

Booy zegt op de website van zijn werkgever dat zijn ploeg de komende wedstrijden kan laten zien wat het waard is. "We gaan de laatste fase van het jaar in tegen teams met een hoge weerstand. Een heel uitdagende reeks, erg interessant voor ons. Kijken waar we staan. We moeten het gewoon vastberaden en met verbetenheid aangaan", vindt de coach van de Eagles.

Wint Go Ahead van Vitesse, dan gaat het de Arnhemmers voorbij op de ranglijst. "Vitesse speelt uitstekend, verzorgd voetbal, het enige wat bij hen ontbreekt zijn punten. Zij laten het wel eens uit hun handen glippen. Maar daar kunnen wij zelf ook over meepraten", knipoogt Booy, die progressie bij zijn elftal ziet. "We zijn gegroeid in de breedte en als iedereen aan boord is, tillen ze elkaar alleen maar naar een hoger niveau. Mijn spelers zijn ambitieus, willen stappen omhoog maken, dat is alleen maar positief."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen