Zoet: "We zijn door, maar moeten kritisch zijn op het spel"

28 november 2014, 20:30

PSV verzekerde zich vrijdag van een plaats in de knock-outfase van de Europa League, dankzij een 3-3 gelijkspel tegen Estoril. De Eindhovenaren hadden het lastig in Portugal, waar de eerste helft donderdag afgewerkt werd en het tweede bedrijf door hevige regenval een dag later plaatsvond. Doelman Jeroen Zoet beseft dat PSV met pijn en moeite een remise uit het vuur wist te slepen.

"We zijn door en daar mogen we blij om zijn. Dat zal over een paar dagen ook volledig overheersen", sprak Zoet na afloop van het gelijkspel tegen het Eindhovens Dagblad. De goalie van PSV plaatst wel een kanttekening bij de prestatie van de Brabanders. "Op het spel moeten we kritisch zijn, we zijn in de slotfase goed weggekomen. Een speler van Estoril kopte onder een bal door."

Toch was het optreden van PSV op vrijdag veel beter dan op donderdag. "We hebben meer gebracht dan donderdag en daarmee ook wel iets rechtgezet, donderdag misten we iets na de verkregen voorsprongen. Het was te licht, we hebben daarover allemaal gesproken en iedereen was het ermee eens", besluit Zoet.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen