Willem II imponeert: "We mogen echt heel tevreden zijn"

28 november 2014, 23:40

Willem II is tot dusver bezig aan een uitstekend seizoen. De Tricolores wonnen vrijdagavond op bezoek bij FC Dordrecht met klinkende cijfers (0-4) en klommen daardoor naar de achtste plaats in de Eredivisie. De spelers en staf van de Tilburgse promovendus kunnen hun geluk niet op met de verrassend goede prestaties.

De Tilburgers stonden al vrij snel met 0-2 voor in Dordrecht en kwamen geen moment in de problemen. Coach Jurgen Streppel had het na afloop dan ook over een 'makkelijk avondje'. "Het was na een kwartier al gedaan. We mogen echt heel tevreden zijn. We hebben nu twintig punten en staan geloof ik op de zevende plaats. Qua voetbal horen we zeker in de middenmoot thuis", aldus de trainer van Willem II in gesprek met Omroep Brabant.

Samuel Armenteros deed wederom van zich spreken, met twee doelpunten. Zijn doelpuntenteller staat dit seizoen alweer op acht. "En dat in tien wedstrijden", glimlachte hij na afloop van de riante zege. "Dat is echt lekker. Na een reeks zonder overwinningen, voelen de drie punten nu echt lekker. We zijn er blij mee." 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen