Brandts houdt de moed erin: "We blijven strijdbaar"

29 november 2014, 08:53

Vol goede hoop begon het geplaagde FC Dordrecht vrijdagavond aan de thuiswedstrijd tegen Willem II, maar na zes minuten lag de bal alweer in het netje. Amper tien minuten later was het weer raak voor de Tilburgers en uiteindelijk verloor Dordrecht met 0-4 aan de Krommedijk. Het is de zoveelste nederlaag voor Ernie Brandts en co, maar de coach blijft strijdbaar.

Brandts zag met lede ogen aan dat zijn ploeg na enkele minuten alweer achter stond. "Het ging te gemakkelijk", concludeerde hij na afloop van het verloren duel voor de camera van de NOS. "Ik vond dat we veel te tam begonnen. Willem II was feller en wij verloren heel veel duels. Je moet de tegenstander gelijk laten zien dat er hier niets te halen valt, maar we waren in het eerste kwartier veel te braaf."

Verdedigingsfouten deden Dordrecht de das om en dat is niet de eerste keer in dit seizoen. "Ik denk dat Willem II zes kansen heeft gehad, maar door persoonlijk fouten van ons wordt het 0-4. Van onze kant was het niet goed", bromt Brandts, die met zijn elftal roemloos laatste staat, met vijf punten uit veertien wedstrijden.

De coach blijft hopen dat hij het tij kan keren, ook al moet hij keer op keer op nul beginnen. "Als je liefhebber bent van het voetbal, dan ga je elk week opnieuw weer aan de slag. Dan probeer je steeds weer de fouten te reduceren. Ik probeer de spelers zelfvertrouwen te geven en de moraal op te krikken. We blijven strijdbaar", verzekert Brandts.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen