Go Ahead verpest met gouden wissel jubileumduel Vitesse

29 november 2014, 21:38   Bijgewerkt: 30 november 2014, 01:36

Een speciaal duel voor Vitesse zaterdagavond tegen Go Ahead Eagles is op ongelukkige wijze afgesloten. De wedstrijd in de Gelredome stond in het teken van de duizendste wedstrijd in de Eredivisie van de thuisploeg. De Deventenaren wilden niet als figurant fungeren en beten goed van zich af. Daardoor wisten ze in de slotfase een gelijkspel te realiseren dankzij invaller Mawouna Amevor: 2-2.

Gelredome

Gelredome

In de eerste helft kende Go Ahead Eagles een periode waarin het op voorsprong had moeten komen. Het begon met een grote kans voor Alex Schalk. De spits draaide zich handig vrij en stuitte vervolgens op de goed keepende Eloy Room. Vanaf een meter of drie wist Jeffrey Rijsdijk de rebound ook niet langs de keeper te krijgen. De vervanger van Piet Velthuizen trad bovendien reddend op bij een vrije trap van Jop van der Linden en een hard schot van Jules Reimerink in de korte hoek. Daarna kreeg Go Ahead de deksel op de neus.

Voor de thuisploeg is het al de vijfde wedstrijd op rij zonder overwinning. De Arnhemmers staan daardoor nog steeds in het rechterrijtje en hebben een voorsprong van vijf punten op nummer zestien Heracles Almelo. Go Ahead blijft een punt onder Vitesse staan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen