Effectief Utrecht bezorgt kwakkelend NAC rampavond

29 november 2014, 21:40   Bijgewerkt: 29 november 2014, 22:24

NAC Breda heeft zaterdagavond in de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht opnieuw een nederlaag moeten slikken. In het Rat Verlegh Stadion kende Utrecht geen genade met de kwetsbare thuisploeg: 1-5. Ruud Boymans (2), Édouard Duplan, Rubio Rubin en Nacer Barazite bezorgden hun ploeg de overwinning. Jeffrey Sarpong deed namens de thuisploeg wat terug. NAC zakt door de verliespartij naar de zeventiende plaats op de ranglijst.

Door de enorme zeperd zal het de komende week wederom onrustig zijn op Bredanello. De thuisploeg heeft negen wedstrijden op rij niet gewonnen en ook intern rommelt het in Breda, getuige de disciplinaire schorsing van Adnane Tighadouini en Mats Seuntjes. De aanhang van NAC is ontevreden en zij liet dat vanavond blijken door een deel van het stadion de eerste twaalf minuten van de wedstrijd leeg te laten.

NAC moest dus al vroeg in de achtervolging maar de thuisploeg wist in aanvallend opzicht amper iets te creëren. Omdat het voetballend niet lukte, besloot Sarpong het tien minuten voor rust vanaf vijfentwintig meter maar eens te proberen en de middenvelder zag zijn inzet pardoes in de kruising verdwijnen. Utrecht speelde slordig maar NAC verzuimde te profiteren en de thuisploeg kreeg vlak voor rust de deksel op de neus. Op aangeven van Boymans liet Duplan doelman Jelle ten Rouwelaar met een lekkere drop-kick volstrekt kansloos.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen