Go Ahead knokt zich terug: "Geeft veel vertrouwen"

30 november 2014, 09:53

Vitesse wilde zaterdagavond haar 1.000ste wedstrijd in de Eredivisie bekronen met een zege, maar Go Ahead Eagles wist hier in de Gelredome een stokje voor te steken. De Deventenaren hielden de Arnhemmers op een 2-2 gelijkspel. Trainer Foeke Booy was zeer gediend van de wijze waarop dit gebeurde. De Eagles toonden zich zeer veerkrachtig.

"Het is al met al een terechte puntendeling, het had ook zomaar 3-3 of 4-4 kunnen worden", concludeerde Booy na afloop. "Het is goed aan deze groep dat we in een wedstrijd als Vitesse-uit, tegen een tegenstander met veel kwaliteit, aantonen dat we gelijkwaardig zijn. We komen dik verdiend terug op 2-2. We gaan glimlachend terug, dit geeft heel veel vertrouwen."

"Als we dit soort wedstrijden goed door kunnen komen, dan biedt dat heel veel perspectief voor de toekomst", vervolgt Booy, die in de persoon van Mawouna Amevor een gouden wissel in het veld bracht. De invaller maakte de gelijkmaker. "Het was een bewuste wissel om de druk op Vitesse op te voeren", aldus de Eagles-coach.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen