Ancelotti blij met niet scorende Ronaldo en record

30 november 2014, 12:56

Real Madrid vestigde zaterdagavond een clubrecord, door haar zestiende overwinning op rij te boeken (in alle competities). De Koninklijke won met 1-2 in het Estadio La Rosaleda van Malaga CF. Cristiano Ronaldo kwam voor de eerste keer dit seizoen niet tot scoren in een competitieduel, maar trainer Carlo Ancelotti was lovend over de Portugese vedette.

Ronaldo was de aangever bij de doelpunten van Karim Benzema en Gareth Bale en dat deed Ancelotti veel deugd. "Zijn optreden stemt me zeer tevreden. Hij was fantastisch en speelde een sleutelrol. Het is wat vreemd, omdat we gewend zijn dat hij scoort, maar hij leverde twee assists en had daarmee aan aanzienlijk aandeel in de overwinning."

Dankzij de zege staat Real vijf punten voor op FC Barcelona, dat vanavond (zondag) nog in actie komt tegen Valencia. "Ik ben zeer blij. Het lijkt wel een droom. We hopen dat het zo doorgaat. Ik heb het geluk om de coach te zijn van dit fantastische team, met geweldige spelers. Het was een historische avond, met een belangrijk record", besluit de Italiaanse oefenmeester.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen