PEC legt Excelsior op de pijnbank in Rotterdam

30 november 2014, 16:22

PEC Zwolle heeft een eenvoudige middag beleefd tegen een zwak Excelsior. Op Woudestein was het duidelijk een maatje te sterk voor de thuisploeg. De Zwollenaren hielden de nul en wisten er uiteindelijk vijf in te schieten.

Toch was het een totaal ander verhaal. PEC nam het initiatief en combineerde er vermakelijk op los. De ploeg van trainer Ron Jans had de wedstrijd al snel onder controle. Er werden goede kansen gecreëerd en na een kwartier regende het plotseling Zwolse doelpunten op Woudestein. Binnen twintig minuten wist PEC zonder veel moeite drie keer het net te vinden achter doelman Gino Coutinho, die terugkeerde onder de lat bij Excelsior. 

Een pijnlijke eerste helft voor Excelsior. Het werd dan ook akelig stil op de tribune in Rotterdam. De juist zo solide defensie van de thuisploeg oogde wankelend en nerveus. PEC Zwolle profiteerde daar uitstekend van via razendsnelle combinaties. Ook de vierde treffer ontstond daardoor. Nijland was opnieuw het eindstation van een uitstekende aanval en krulde de bal geplaatst in de verre hoek achter een kansloze Coutinho. 

Maar de mooiste goal van de avond werd bewaard voor het laatst. Saymak ontving de bal op ongeveer op 20 meter van het doel en pegelde het speeltuig in de verre hoek tegen de touwen: 0-5. Een schitterend doelpunt dat de kers op de taart vormde voor Ron Jans en zijn mannen. PEC beleefde een eenvoudige avond en blijft in het spoor van de top vijf op de ranglijst.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen